top of page
BodyFit

Een goede training voor je hele body waarbij je lekker fit en soepel blijft.

Dit is een training waarbij je d.m.v. lichte conditietraining en evenwichtige spiertraining je lichaam goed onderhoud en optimaal fit blijft. Een heerlijke sportles waarbij je d.m.v. allerlei sportattributen de oefeningen zwaarder of lichter kunt maken, en dat naar eigen kracht en kunnen.

Iedereen kan meedoen met deze actieve en gezellige sportles..Er wordt goed aandacht besteed aan een juiste houding, zodat je optimaal je spieren kunt trainen en er is persoonlijke aandacht voor iedereen.

Dus pak je sportkleding en kom gezellig met ons mee sporten!

Body POWER foto.JPG
BodyPower
IMG_9287 Body Fit.JPG

Body Power, sporten met pit!

Even een break in de sleur van alledag, eventjes iets anders dan anders! Je kan alles en moet niks, maar je voelt je daarna geweldig. Een uitdaging die je persoonlijk meer energie oplevert en tegelijkertijd krachtiger maakt ….

Kom dan nu meesporten bij Body Power, een mix van sporten met behulp van een boks-standaard en krachtoefeningen. Hier kun je je even heerlijk uitleven, je zorgen vergeten, focussen op jezelf en het ritme van alledag achter je laten. Waar ‘t begint met een goede warming-up die je voorbereid op het actieve gedeelte aan de boks-standaard en je klaargestoomd wordt tot het eruit halen wat erin zit. Vervolgens wordt er afgesloten met een heerlijke cool down om de spieren de rust en stretch te gunnen die ze nodig hebben.

Een uurtje Body Poweren kan op maandagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur waar je door gediplomeerd Bodysportleidster Marleen van der Tuin wordt meegenomen tot een energieke work-out. Dit alles in de Breed-Zand gymzaal van Breezand. Enthousiast geworden? Geef je dan op voor proeflessen op email adres; leiding-bodysport@dokev.nl (Update 15-11-21: berichten via GMAIL kunnen niet aankomen, probeer voorlopig via een ander mail systeem)

Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 0223-521539 of een appje sturen naar 0652172945.

bottom of page