top of page

19-11-2022 meetmoment jongste turntoppers

Zaterdag 19 november hadden we het eerste meetmoment voor onze jongste turn toppertjes bij GV Dokev.


Een meetmoment is zeg maar een vriendelijke versie van een wedstrijdje.

De meisjes oefenen vooraf losse elementen en mogen deze meerdere keren aan de jury laten zien. Als het dus een keer niet helemaal lukt mag het gewoon nog een keer. De jury kijkt naar de oefeningen en de voorgeschreven regels waar het aan moet voldoen. Bij het ene element zijn dat er drie en bij een ander vijf. Als ze alle regels hebben laten zien krijgen ze een gouden sticker, missen ze iets dan een zilveren en missen ze iets meer dan een bronzen.


Tien meisjes hebben de afgelopen lessen super geoefend, maar helaas was er één ziek die dag en kon ze helaas niet mee doen. De andere negen hebben super goed hun best gedaan. Waar het eerst even spannend was viel die spanning er bij iedereen vanaf toen we eenmaal begonnen waren.


Ouders, opa's, oma's en andere kijkers keken vol bewondering naar de kunsten van de meiden en gaven ze regelmatig applaus. Na afloop ging iedereen naar huis met een mooi diploma ter herinnering aan hun deelname en een diploma vol bronzen zilveren en gouden stickers voor hun oefeningen.


We hadden om toch de kosten een beetje te drukken een gulle gave pot neergezet. Daar is een mooi bedrag in gedaan waarvoor dank!


Beide juffen hebben onwijs genoten en zijn super trots op onze toppers.


Rayna, Janneke en Maria waren vandaag weer jury waarvoor dank! Super fijn.

Zoë en Liz bedankt voor het plakken van de stickers!


Op de ene foto de negen vooraf en op de andere acht met diploma. Nummer negen


was al vertrokken met diploma's naar zwemles.

Recente blogposts

Alles weergeven

SHOWTIME STREETDANCE

SHOWTIME Beste ouders, Wij zijn alweer een aantal weken bezig met het leren en oefenen van nieuwe dansen. Dit laten we jullie graag op donderdag 15 december zien. Alle dansers verzamelen zich om 16.15

BodyPower 20 jaar!

Het is niet te geloven maar echt waar, de BodyPower sportles bestaat inmiddels in januari 2020 alweer 20 jaar. Wat in de Zandhorstgymzaal aan de zandvaart als Tae-bo begonin 2000 en Taerobics werd gen

Commentaires


bottom of page