top of page

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2018

Afgelopen donderdagavond (140618) was het zover, de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne.


Samen met nog bestuurslid zijn wij op uitnodiging van de Rabobank naar een feestelijke avond in Golfclub Regthuys in Winkel geweest. Daar kregen we, onder het genot van een hapje en een drankje en samen met ongeveer 100 andere clubs en verenigingen, te horen wat de opbrengst was.


Na een inleidend praatje met positieve cijfers over de opkomst, voorbeelden van ludieke acties en de uitreiking van de originaliteit prijs (helaas niet voor Dokev, volgend jaar proberen?) kregen we onze envelop met cheque. Maar liefst 146 mensen hebben op ons gestemd met als resultaat het geweldige bedrag van € 836,54.  


Dit betekent een mooie aanvulling voor het aanschaffen van turnmatten en spiegels wanneer dit nodig is. En even ter vergelijk, deze actie is vervangt de jaarlijkse fietstocht waar we maximaal € 200,00 konden ophalen. Meer dan de moeite waard dus en een goede impuls om er volgend jaar nog meer uit te halen.


Tijdens de uitreiking zijn met andere clubs al wat ideeën gesmeed voor de campagne van volgend jaar, daar over later meer... 

Namens het bestuur wil ik iedereen bedanken voor zijn of haar inzet om zoveel mogelijk mensen op ons te laten stemmen en graag tot volgend jaar.

Comments


bottom of page