top of page

GEVOLGEN CORONA VIRUS

Geachte leden, ouders van leden, leiding en vrijwilligers.

Het bestuur van gym en sportvereniging Dokev heeft unaniem besloten om alle activiteiten van de vereniging per direct te stoppen t/m 31 maart 2020.

Dit houdt in dat alle lessen komen te vervallen en de onderlinge wedstrijd tot nader order wordt uitgesteld.

Dit besluit hebben we moeten nemen nav de persconferentie van premier Rutte op 12 maart.    Dit is in lijn met het advies van het RIVM en hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

Conform de richtlijnen van het RIVM en de oproep van het NOC*NSF voor de hele sport volgt de KNGU het advies om alle sociale contacten te verminderen. Alle verenigingsactiviteiten w.o wedstrijden, lessen, vergaderingen, cursussen ed worden daarom tot eind maart geannuleerd en/of verplaatst.

Deze maatregelen  zijn nodig om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sporters, leiding en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen, het gaat tenslotte om de gezondheid van ons allemaal.

We houden u op de hoogte.Met vriendelijke groet

Bestuur Dokev.

Recente blogposts

Alles weergeven

UPDATE Onderlinge wedstrijden.

Let op, de onderlingen wedstrijden zijn verplaatst van zondag 10 februari naar zaterdag 30 maart Locatie: (ongewijzigd) gymzaal van de Spoorbuurtschool. Verdere informatie ontvangt u naderhand. Bestuu

Comments


bottom of page