top of page

Rabobank Clubkas Campagne 2019


Na de succesvolle campagne van 2018, waar meer dan 836 Euro is opgehaald doet Gymnastiekvereniging Dokev ook dit jaar weer mee met deze mooie actie. En uiteraard kan dat niet zonder jullie hulp, dus vraag je ouders, buren, familie, vrienden en wie je ook maar kunt vinden om in ieder geval twee stemmen uit te brengen op GV Dokev.

En om verwarring te komen is er met Atletiekvereniging Dokev afgesproken om zoveel mogelijk op elkaar te stemmen. Zo helpen we elkaar en hopen we op een nog mooier resultaat dan vorig jaar!Bestedigingsdoel

Dit jaar willen wij de bijdrage besteden aan team kleding en een radio die gebruikt wordt bij Streetdance, trainingen en onderlinge turnwedstrijden. Daarnaast is de lange mat voor de vloer oefeningen aan vervanging toe.


Wie kunnen er stemmen? Alle leden van Rabobank Kop van Noord-Holland kunnen stemmen. Zij ontvangen per post of via e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 23 april tot en met 14 mei 2019 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Kop van Noord-Holland mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 1 april 2019 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via www.rabobank.nl/particulieren/leden.

Recente blogposts

Alles weergeven

UPDATE Onderlinge wedstrijden.

Let op, de onderlingen wedstrijden zijn verplaatst van zondag 10 februari naar zaterdag 30 maart Locatie: (ongewijzigd) gymzaal van de Spoorbuurtschool. Verdere informatie ontvangt u naderhand. Bestuu

Comentarios


bottom of page