top of page

Hoera, een nieuwe website!Een wens in vervulling laten gaan vergt soms wat tijd. Die tijd heb je soms ook nodig om alles goed te laten draaien. Zo ging het ook met onze nieuwe website.

We wilden een nieuwe website: vernieuwen, betere indeling, betere toegankelijkheid, uitstraling, uitnodigend voor lezers om te openen, maar dan begint het pas.

Gelukkig kende Wim nog iemand die ons daarbij kon helpen, namelijk Hans Teunissen. Samen met Rob Weij hebben zij de site opnieuw gebouwd, ingericht en startklaar gemaakt. Namens alle leden wil ik Hans hartelijk bedanken voor hun inzet om de nieuwe website te bouwen en in te richten en startklaar te maken.

En nu, aan het begin van het nieuwe jaar kunnen wij de nieuwe website de lucht in laten gaan.

Wij hopen dat u uw informatie weer kunt vinden op deze site en wensen u veel lees- en kijkplezier.

Tevens wensen wij u allen een heel fijn, goed, gezond en sportief jaar 2019 toe. Dat al uw wensen mogen uitkomen. Wij staan weer klaar voor u: De sportleidsters zullen de lessen geven zodat u zich weer heerlijk een uurtje kunt uitleven. Het bestuur om alle randzaken te regelen en waar nodig leiding en leden bij te staan indien nodig. Veel plezier en tot ziens het komende jaar.

Mede namens het bestuur van Dokev

Nel Veenstra-Donker.

Recente blogposts

Alles weergeven

UPDATE Onderlinge wedstrijden.

Let op, de onderlingen wedstrijden zijn verplaatst van zondag 10 februari naar zaterdag 30 maart Locatie: (ongewijzigd) gymzaal van de Spoorbuurtschool. Verdere informatie ontvangt u naderhand. Bestuu

Comments


bottom of page