top of page

Helpen bij een wedstrijd – Rayna van IJzerloo

In het weekend van 24 en 25 november waren de eerste turnwedstrijden van het seizoen. Ik werd gevraagd om 24 november te helpen bij de 2de wedstrijd. Ik vind het helpen altijd super leuk om te doen!

Ik vind dit zo leuk om te doen omdat je de meiden op hun allerbeste ziet en trots op ze kunt zijn. De meiden zien groeien vindt ik natuurlijk ook mooi om te zien. Tuurlijk is het ook gezellig maar er moet wel serieus gewerkt worden. En de meiden vinden het zelf ook altijd fijn dat er altijd een juf of hulp bij is. Dit is denk ik voor hun zelfvertrouwen en natuurlijk gewoon gezellig!

Vooral vind ik het fijn dat ik het vertrouwen krijg van Jessica! Dat ze me vertrouwt dat ik op de meiden let en ze zal helpen waar het nodig is. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik help.

Rayna van IJzerloo

Recente blogposts

Alles weergeven

SHOWTIME STREETDANCE

SHOWTIME Beste ouders, Wij zijn alweer een aantal weken bezig met het leren en oefenen van nieuwe dansen. Dit laten we jullie graag op donderdag 15 december zien. Alle dansers verzamelen zich om 16.15

BodyPower 20 jaar!

Het is niet te geloven maar echt waar, de BodyPower sportles bestaat inmiddels in januari 2020 alweer 20 jaar. Wat in de Zandhorstgymzaal aan de zandvaart als Tae-bo begonin 2000 en Taerobics werd gen

Comentários


bottom of page