top of page

Hoera, 20 jaar leidster bij Dokev!!

Zaterdag 7 september was er een klein intiem feestje in de gymzaal van de Spoorbuurtschool.

Jessica de Bruijn was 20 jaar leidster bij Dokev.

Dat is best wel even een feit om bij stil te staan en te vieren.

Jessica geeft al 20 jaar les aan de jeugdleden aan de gym- en turngroepen van Dokev.

Met hart en ziel zet zij zich in voor haar meiden en verzorgt de lessen op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Zij zorgt dat de onderdelen aangeleerd worden en begeleidt de turnsters naar alle wedstrijden. Daarnaast verzorgen zij ook diverse demo’s in de polder om Dokev in de schijnwerpers te zetten.

De meiden van de wedstrijdgroepen hadden een inzamelingsactie gehouden en gaven Jessica een bos bloemen en flamingo kaart en flamingo sleutelhanger.

Van de vereniging kreeg Jessica een bos bloemen, de bestuursleden gaven een cadeaubon om te besteden aan iets voor haar nieuwe huisje en de collega leidsters gaven een tuinbon om te besteden voor iets in de tuin.

Daarna had Jessica een traditionele traktatie voor alle aanwezigen………………….een negerzoen.

Jessica namens ons allemaal nogmaals gefeliciteerd en op naar het 25 jarig jubileum.
Recente blogposts

Alles weergeven

SHOWTIME STREETDANCE

SHOWTIME Beste ouders, Wij zijn alweer een aantal weken bezig met het leren en oefenen van nieuwe dansen. Dit laten we jullie graag op donderdag 15 december zien. Alle dansers verzamelen zich om 16.15

BodyPower 20 jaar!

Het is niet te geloven maar echt waar, de BodyPower sportles bestaat inmiddels in januari 2020 alweer 20 jaar. Wat in de Zandhorstgymzaal aan de zandvaart als Tae-bo begonin 2000 en Taerobics werd gen

Kommentarer


bottom of page