top of page

Jessica weer thuis!

Hallo allen,

Graag start ik even met een stukje over en van mijzelf. Zoals iedereen inmiddels weet was ik er een seizoen tussenuit en verbleef ik op het heerlijke Aruba. Ik heb daar echt een onwijs fijne tijd gehad en genoten van alles en iedereen daar.

Echter heb ik ook onwijs genoten van alle meiden en ouders die mij op de hoogte hielden van alles hier. Er werd massaal gehoor gegeven aan mijn verzoek zoveel mogelijk filmpjes en uitslagen te sturen en ik heb alle filmpjes meerdere keren bekeken en vanaf daar mee geleefd met een ieder hier. Ondanks de vele kilometers in afstand voelde ik mij verbonden met jullie en daarvoor wil ik een ieder die daaraan bijgedragen heeft bedanken! Het maakte mijn verblijf daar nog fijner.

Mijn terugkeer verliep niet helemaal zoals de planning was wat betreft huisvesting, maar ik ben weer lekker in de buurt en geniet volop van alle kids en alle lessen. We zijn meteen volle bak gegaan en hebben her en der wat aanpassingen gedaan in lestijden en lesopbouw wat naar mijn idee al aardig zijn vruchten afwerpt. Ik zie vooral de turnmeiden grote stappen maken.

Bij de gymkids waren de meeste nieuw voor mij, maar ook daar zijn we lekker aan het oefenen op verschillende onderdelen en inmiddels hard aan het oefenen voor de eerste wedstrijd.

GV Dokev, ik ben weer thuis. Groetjes Jessica

Recente blogposts

Alles weergeven

SHOWTIME STREETDANCE

SHOWTIME Beste ouders, Wij zijn alweer een aantal weken bezig met het leren en oefenen van nieuwe dansen. Dit laten we jullie graag op donderdag 15 december zien. Alle dansers verzamelen zich om 16.15

BodyPower 20 jaar!

Het is niet te geloven maar echt waar, de BodyPower sportles bestaat inmiddels in januari 2020 alweer 20 jaar. Wat in de Zandhorstgymzaal aan de zandvaart als Tae-bo begonin 2000 en Taerobics werd gen

Comments


bottom of page