Pietengymles Ouder en Kind Gym


Zaterdag 1 december hebben we met de Ouder en Kind gym een Pieten les gedaan. Omdat Sinterklaas weer in het land was en hij hulppietjes nodig had kregen de kinderen en de ouders pietengymles. Tijdens deze les hebben de kinderen geoefend om over de daken te lopen, van dak naar dak te springen, cadeautjes door de schoorsteen te doen, schoentje te vullen en van het dak af te glijden. De kinderen vonden het geweldig!!

De kinderen mochten aan het begin van de les ook hun schoentje zetten en hebben een sinterklaasliedje gezongen. Op een gegeven moment werd er op de deur gebonkt en pepernoten naar binnen gestrooid.

Toen ze gingen kijken bleek dat Zwarte Piet was langs geweest en de schoentjes had gevuld met pepernoten en een mooi cadeautje!

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is niet te geloven maar echt waar, de BodyPower sportles bestaat inmiddels in januari 2020 alweer 20 jaar. Wat in de Zandhorstgymzaal aan de zandvaart als Tae-bo begonin 2000 en Taerobics werd gen

Vanaf aanstaande zaterdag 11-1-2020 begint er weer een nieuwe cursus ouder en kind gym. Er is nog plek vrij dus kom vrijblijvend kijken en meld je aan!