top of page

Pietengymles Ouder en Kind Gym


Zaterdag 1 december hebben we met de Ouder en Kind gym een Pieten les gedaan. Omdat Sinterklaas weer in het land was en hij hulppietjes nodig had kregen de kinderen en de ouders pietengymles. Tijdens deze les hebben de kinderen geoefend om over de daken te lopen, van dak naar dak te springen, cadeautjes door de schoorsteen te doen, schoentje te vullen en van het dak af te glijden. De kinderen vonden het geweldig!!

De kinderen mochten aan het begin van de les ook hun schoentje zetten en hebben een sinterklaasliedje gezongen. Op een gegeven moment werd er op de deur gebonkt en pepernoten naar binnen gestrooid.

Toen ze gingen kijken bleek dat Zwarte Piet was langs geweest en de schoentjes had gevuld met pepernoten en een mooi cadeautje!

Recente blogposts

Alles weergeven

SHOWTIME STREETDANCE

SHOWTIME Beste ouders, Wij zijn alweer een aantal weken bezig met het leren en oefenen van nieuwe dansen. Dit laten we jullie graag op donderdag 15 december zien. Alle dansers verzamelen zich om 16.15

BodyPower 20 jaar!

Het is niet te geloven maar echt waar, de BodyPower sportles bestaat inmiddels in januari 2020 alweer 20 jaar. Wat in de Zandhorstgymzaal aan de zandvaart als Tae-bo begonin 2000 en Taerobics werd gen

Comments


bottom of page