top of page

Stageverslag Franca Tijsen

Ik ben Franca Tijsen en zit in de derde klas van het Regius College. Voor school moest ik een maatschappelijke stage doen.

Ik heb toen gekozen dit te doen bij de gym van GV Dokev waar ik zelf ook les krijg. We moesten 30 uur stage lopen en ik deed dit op maandag en donderdag bij juf Jessica.

Ik vond het elke week heel erg leuk om heen te gaan en ik vind het jammer dat het af is. Ook wil ik Juf Jessica bedanken dat ik bij haar stage mocht lopen.


*Lieve Franca, je hebt het heel goed gedaan! Fijn dat je er was de afgelopen weken! Groetjes Jessica

Recente blogposts

Alles weergeven

SHOWTIME STREETDANCE

SHOWTIME Beste ouders, Wij zijn alweer een aantal weken bezig met het leren en oefenen van nieuwe dansen. Dit laten we jullie graag op donderdag 15 december zien. Alle dansers verzamelen zich om 16.15

BodyPower 20 jaar!

Het is niet te geloven maar echt waar, de BodyPower sportles bestaat inmiddels in januari 2020 alweer 20 jaar. Wat in de Zandhorstgymzaal aan de zandvaart als Tae-bo begonin 2000 en Taerobics werd gen

Comments


bottom of page