top of page

Wedstrijd verslag van een leerling – Izebel Klaver
Hallo ik ben Izebel Klaver, dit jaar ben ik begonnen op turnen en 24 november had ik mijn eerste turnwedstrijd. Ik vond het heel spannend. Je kreeg een heel mooi turnpakje van de vereniging met zwart en paars en nog een trainingspak van GV Dokev. Je kon je daar gewoon omkleden.

Daarna gingen we de warming-up doen. Even later was de turnwedstrijd, dan ging je oplopen samen met jouw groep. Ik zat in groep zes.

Ik begon bij de brug dat ging wel goed alleen het ophurken lukte niet. Daarna ging ik naar de balk dat ging heel goed ik was er gelukkig niet afgevallen. Daarna moest ik naar de sprong dat vond ik heel spannend ik durfde er met het inturnen niet overheen maar het lukte uiteindelijk wel. Het ging wel goed maar wel een beetje kromme benen. Als laatste ging ik naar de vierkante vloer dat was heel cool en spannend om te doen, je mocht dat op een muziekje doen. Het ging wel goed alleen lukte de overslag radslag niet vloeiend achter elkaar. Toen had ik alle onderdelen gehad en we mochten even naar onze ouders toe. Toen de prijsuitreiking was moesten we weer oplopen maar dan met alle turnmeiden. Ik had niks gewonnen maar dat was niet erg ik vond het heel leuk om te doen.

Izebel Klaver

Recente blogposts

Alles weergeven

SHOWTIME STREETDANCE

SHOWTIME Beste ouders, Wij zijn alweer een aantal weken bezig met het leren en oefenen van nieuwe dansen. Dit laten we jullie graag op donderdag 15 december zien. Alle dansers verzamelen zich om 16.15

BodyPower 20 jaar!

Het is niet te geloven maar echt waar, de BodyPower sportles bestaat inmiddels in januari 2020 alweer 20 jaar. Wat in de Zandhorstgymzaal aan de zandvaart als Tae-bo begonin 2000 en Taerobics werd gen

תגובות


bottom of page